HP Reverb

Visuelt adskiller HP Reverb VR-brillerne sig måske ikke meget fra andre VR-brands, men mange af headsettets specifikationer er på så højt et niveau, at VR-brillerne fra HP automatisk skiller sig ud fra mængden. VR-headsettets opløsning er på et fænomenalt højt niveau, der sikrer visuelle og grafiske oplevelser i den absolutte topklasse!

HP Reverb VR-headset
HP Reverb G2 VR Headset

Letvægts headset med overskueligt hardware

HP Reverb VR-headsettet er meget let, da det kun vejer omkring et halvt kilo. Det bidrager til en mere realistisk VR-oplevelse, da det helst ikke skal føles som om, at man bærer en kasse på hovedet, mens man er i den virtuelle virkelighed. Derudover er selve hardwaren ret overskuelig, og VR-brillerne er dermed nemme at have med at gøre.

Headsettets styrker og svagheder

VR-headsettet fra HP kan måske allerbedst sammenlignes med HTC Vive VR-brillerne. I denne sammenligning vil jeg slå ned på, at HP Reverb faktisk giver bedre opløsning for en lavere pris, men når det kommer til præcis tracking, kan HP Reverb ikke konkurrere med HTC Vive, og det er altså en væsentlig del af virtual reality. Alt i alt er HP Reverb dog et ganske konkurrencedygtigt VR-headset, der giver god kvalitet til en fair pris. Med HP Reverb G2 har HP for alvor indtaget sin plads i virtual reality-branchen.

HP Reverb G2

HP Reverb G2 er Hewlett-Packards forbedrede udgave af deres oprindelige VR-headset: HP Reverb. Med HP Reverb G2 får du et par VR-briller, hvor du ikke behøver at gå på kompromis med noget som helst. Det banebrydende VR-headset er udviklet i samarbejde med Microsoft og Valve, der har gode erfaringer med Virtual Reality. Hp Reverb G2 giver dig god lyd, og virkelige realistiske visuals i form af livagtige billeder. Der hvor HP Reverb for alvor skiller sig ud i forhold til andre VR-producenter er ved komforten. Det er en VR-brille designet til at sidde behageligt på dit ansigt, uanset hvilken ansigtstørrelse og -form du har.

HP Reverb G2 Headset

Et VR-headset, der justerer sig efter dit ansigt!

Virtual Reality er en underholdningsform, der let kan opsluge dig! Derfor ender du måske med at have VR-brillerne på i flere timer ad gangen. Af den årsag skal du prioritere komfort, når du køber VR-briller! Hvordan fungerer den øgede komfort så i HP Reverb? VR-brillerne er lavet af bøjeligt og fleksibelt materiale, med større pudestørrelse og justerbare linser. Udover, at det bidrager til øget komfort, så er en funktion som justerbare linser også med til at sikre dig, at du får det fulde udbytte af den gode grafik, som brillerne også tilbyder.

HP Reverb G2 Headset linse

Præcis tracking giver bedre spiloplevelser

HP Reverb G2 har fire sporingskameraer indbygget i headsettet. Det giver mulighed for at spore dynamiske bevægelser uden brug af eksterne sensorer. Derudover er der også sensorer i controllerne, der i øvrigt er designet med fokus på komfort, akkurat som selve headsettet er det.

VR-headset med mange muligheder

HP Reverp G2 er et VR-headset, der modsat de fleste andre VR-brands, er kompatible på tværs af branchen. Helt konkret betyder det, at du med dit HP Reverb G2 VR-headset både kan udforske universet fra SteamVR og Windows Mixed Reality. Kort sagt har du adgang til stortset alt, hvad der har med VR at gøre, hvis du har et HP Reverb G2 VR-headset. For at gøre det endnu bedre, er der ovenikøbet både hurtig og nem opsætning af systemerne, så det ikke behøver at være besværligt at udnytte de mange muligheder.

HP REVERB G2 VR Briller

Dét får du med i købet!

Når du køber et HP Reverb G2 VR-Headset får du følgende elementer med i kassen:

  • HP VR-Headsettet
  • 6 meter langt headset-kabel
  • 2 controllere med tracking
  • 1 strømadapter
  • USB-C-til-A-adapter
  • Dokument til hjælp med opsætning
  • DisplayPort-adapter