VR Mamut Grip til controllere

Der findes forskellige former for virtual reality-oplevelser. Nogle vil gerne bare opleve virtual reality rent visuelt, men når der skal spilles VR-spil, så er noget af det vigtigste, at man har gode funktionelle controllere. Nogle VR-producenter er bedre til at designe controllere end andre, men det kan næsten altid lade sig gøre at optimere controllerne. Med de velfungerende VR Mamut Grip-tilbehør til dine håndcontrollere får du en forbedring, der er velegnet til at parre med Oculus Quest 2, Oculus Rift S og flere andre VR-controllere.

  Bedre greb

  Den primære årsag til, at du bør investere i VR Mamut grib-tilbehør til dine controllere er, at du vil få et bedre greb om dine controllere. Hvornår er det en fordel at have bedre greb? Det korte svar er altid! Men det er især vigtigt, hvis du spiller spil, hvor præcision er en afgørende faktor! Derudover kan det også være en fordel i motionsspil, da VR-udstyr ofte har en glat overflade, som bliver endnu glattere, hvis du sveder. Her er det rart med et godt greb om controllerne, så dit udstyr ikke bliver et forstyrrende element. Det kan grebet fra Mamut VR grib-controllerne hjælpe med, da de altid sikrer et godt tag på controlleren!

  God oplevelse for alle

  Med grebene fra Mamut VR får alle en god oplevelse. Udstyret er nemlig designet til at kunne passe enhver håndtype og -størrelse. Der er ikke nogle bestemte håndtyper, der oplever problemer med greb om VR-controllere, så derfor har Mamut VR designet et greb, der kan hjælpe alle!

  Komfort

  Udover at forbedre funktionalitet og præcision i dine VR-spiloplevelser, vil grebet fra Mamut VR også tilføje komfort! Grebets bløde polstring er designet til at skabe komfort ved længerevarende spilsessioner, mens grebet også tilfører øget længde til controlleren, som har en positiv effekt i hvordan det opleves at både styre og holde controllerne.

  Hvad får man?

  Når du køber et MamutDxGribsStealth controller greb til dine controllere, så får du følgende med i pakken:

  • 2 stik remme med Mamutlogo
  • 2 monteringselementer
  • Polstring
  • Velcrobånd
  • Bemærk: Controller medfølger ikke!