Oculus Quest 3 VR Briller

Oculus Quest 3 bliver det nyeste VR-headset i Oculus’ serie af VR-briller, der indtil nu rummer mange populære modeller som Oculus Rift og Oculus Quest 2. Det er 100% officielt, at vi får Oculus Quest 3 VR-brillerne på markedet med tiden, men det er endnu ikke officielt, hvornår brillerne udkommer. VR-brillerne er af mange forventet at udkomme i 2022, men jeg vil heller ikke være overrasket, hvis vi først får Oculus Quest 3 at se i 2023.

Oculus Quest 2 billede

Oculus Quest 3 eller Oculus Quest 2 pro som det næste?

Rygterne går på, at det næste skud på stammen fra Oculus meget vel kunne være en Oculus Quest 2 pro model. Det er naturligvis positivt, at Oculus arbejder på at forbedrer deres i forvejen fremragende udbud af VR-briller, men det er samtidig en negativ udmelding til jer, der glæder jer til Oculus Quest 3, da det meget vel kan føre til en forsinkelse af denne model. Nogle mener også, at Project Cambria VR bliver det næste – og det altså er denne version af VR-briller fra Oculus, som vil udgøre ‘Oculus quest 2 pro’.

Hvilke forbedringer kan vi forvente med Oculus Quest 3?

Det mest spændende omkring Oculus Quest 3 er selvfølgelig, hvordan modellen forbedrer sig. Er det noget, der skal gøre, at man skifter sine Oculus Quest 2 VR-briller ud? Eller bliver det bare en mere oplagt model for folk, der skal anskaffe sig sit første VR-headset? Det er uvidst hvordan Oculus Quest 3 kommer til at se ud, men langt de fleste meldinger går på, at vi vil opleve forbedringer hvad angår batterilevetid, processorkraft og opløsning i forhold til grafik.

Oculus Quest 3 pris

Men hvad kommer Oculus Quest 3 så til at koste? Noget af det, som Oculus Quest 2 excellere i er jo netop, at du får ekstremt meget VR-brille for pengene, når man sammenholder VR-brillernes funktioner med den pris, som de udbydes til. Der er ikke nogle officielle tal i forhold til prisen på Oculus Quest 3, men forventningen er, at Oculus Quest 3 vil komme til at koste ca. det samme som Oculus Quest 2 koster nu. Dermed er der også mange, der spekulerer i, at der også vil komme et naturligt fald i prisen hos Oculus Quest 2, når først Oculus Quest 3 rammer markedet.

Oculus Quest 3 antal GB?

Akkurat ligesom vi ser det med Oculus Quest 2, så er det altid vigtigt at undersøge, hvor mange GB man skal have på sit VR-headset. Men det er altså endnu uvidst, hvilke muligheder du får med Oculus Quest 3. Alt tyder dog på, at du ikke komme rtil at kunne anskaffe dig Oculus Quest 3 med 64GB, da Oculus altså har udfaset denne model hos Oculus Quest 2 allerede på nuværende tidspunkt. Derfor kan man på nuværende tidspunkt forvente, at valget kommer til at stå mellem 128 og 256GB, mens det altså ikke er kendt endnu, om der kommer en tredje mulighed også.