Playstation 4 VR-briller

Har du en PlayStation og er klar til at tage spiloplevelsen et skridt videre? Så er PlayStation VR (PSVR) noget for dig! Med VR-briller til din PlayStation 4 kan du blive centrum i det spilunivers, du allerede kender. Med deres PSVR holder SONY den standard, de er kendt for. Så du bliver ikke skuffet, hvis du investerer i dette tilbehør til din PlayStation.

Udforsk den virtuelle virkelighed med din PS4

På nuværende tidspunkt er virtual reality til PS5 kun i udviklingsfasen, det er endnu ikke på markedet. Men til din PlayStation 4 kan du udforske virtual reality allerede nu! Uanset hvilken udgave af PS4 du har, så er VR-brillerne kompatible til denne model, så der er ingen begrænsninger, så længe du ejer en PS4. VR til PlayStation kaldes også for PSVR, og for at spille det skal du bruge et PSVR-headset og et PlayStation Camera. Med PSVR-udstyr er du klar til at slippe virkeligheden og dykke ind i spiluniverset. Det er en rendyrket spiloplevelse uden begrænsninger.

VR Briller til PlayStation

Playstation 4 VR – Features og egenskaber

Med dit PSVR-udstyr er du klar til at opleve fiktion på en måde, som du næppe har oplevet det før. Her er tale om komplet realistiske spiloplevelser, hvor du hurtigt glemmer, at du befinder dig i en virtuel virkelighed.

360-graders oplevelser: Med PSVR foregår spiloplevelsen i 3D og 360 grader rundt. Det vil sige, at du kan udforske nye dele af spiluniverset, uanset hvor du kigger hen. Det giver gode muligheder for indlevelse, og skaber en ultrarealistisk spiloplevelse.

Verdensklasse grafik: Med PSVR får du state of the art grafik! Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten på noget som helst punkt, og du vil opleve den virtuelle virkelighed i samme kvalitet som dit normale udsyn. Det vil ikke være til at se, at det faktisk er en skærm du har siddende i dine VR-briller, for det vil føles ekstremt virkeligt!

Levende lyd: Lydkvaliteten er høj med dit PSVR-udstyr, men det er ikke det eneste, lyden har af særpræg. Det er nemlig også en lyd, der omslutter dig 360-grader rundt, ligesom du visuelt kan se 360-grader rundt. Så foregår der noget bag dig, så kommer lyden også bagfra, og det vil lyde præcis som, hvis det skete lige bag dig i virkeligheden. Det gør det næsten umuligt ikke at leve sig 100% ind i spiluniverset, da tingene du oplever, faktisk foregår lige omkring dig.

Tal med andre: Udover, at PSVR er udstyret med et fremragende lydinput, så er der også mulighed for at kommunikere lyd ud til dem, du spiller med. Så hvis du vil dele din VR-oplevelse med andre, så kan du sagtens det, ovenikøbet hvor i kommunikerer via jeres briller. Det virker dog kun med andre, der benytter PlayStation VR, da systemet fra SONY ikke kan kommunikere med andre VR-producenter.

PlayStation Camera og tracking: PlayStation kameraet sporer hele tiden din placering, så du er placeret rigtigt inde i spiluniverset. Med PlayStation controllere vil du ydermere kunne bevæge dig rundt med armene også, hvor dine bevægelser også spores. Med sporingsnhederne installeret i PSVR-brillen, controllerne og i kameraet, vil du altid være centrum for det spilunivers, du befinder dig i. Præcis tracking af bevægelser er centralt for den gode VR-oplevelse – og det får du i topklasse fra SONY til din PS4.

PS4 VR-headset

Bliv opslugt af den virtuelle virkelighed med PSVR til PlayStation 4!

Med VR-brillerne til PlayStation 4 vil du kunne blive opslugt i den virtuelle virkelighed som aldrig før. Virtual Reality er en interaktiv underholdningsform, som også gør sig rigtig godt i PlayStation-universet. Med PSVR har SONY formået at skabe en virtual reality-oplevelse, som med garanti vil tilfredsstille dig, som er stor fan af PlayStation i forvejen! 

Udstyr der sikrer den bedste spiloplevelse

Skal du være sikker på at få den bedste spiloplevelse med PSVR, så er der noget udstyr, du skal overveje at anskaffe dig.

Dualshock 4-controller: Hvis du har en PlayStation, så har du nok allerede en Dualshock 4 controller til den. Men denne controller er altså også rigtig vigtigt, når det kommer til virtual reality-oplevelser med PlayStation 4. Der findes ikke et VR-spil, hvor controlleren ikke kan anvendes, og via PlayStation camera vil controllerens lysstribe konstant spores for at registrere dine bevægelser.

PlayStation Move Bevægelsescontroller: Bevægelsescontrollerne – PlayStation Move – er dine hænder i det virtuelle spilunivers. Med disse controllere kommer dine hænder til live inde i spillet, hvilket giver helt nye muligheder i forhold til interaktion, end du har med den almindelige Dualshock-controller.

PSVR Sigtecontroller: Med en sigtecontroller til PlayStation VR kan skydespil få en ny og realistisk dimension. Det er måske en af de sjoveste gadgets til din PSVR, og hvis du er vild med skydespil, er sigtecontrolleren helt uundværlig! Sigtecontrolleren, der også kaldes en SONY Aim Controller, giver den måske bedste skydespilsoplevelse på markedet inden for virtual reality.

Kom godt i gang med PSVR-Bundles!

Det kan virke uoverskueligt at komme i gang med en helt ny spiltype, som for eksempel VR er det. Derfor er det en kæmpe fordel, at SONY har samlet en masse af deres VR-udstyr i nogle bundles, hvor man kan få udstyr, der passer til de behov, man har inden for virtual reality.

PSVR Starter Pack

Kom godt i gang med en starter pack til PSVR, hvor du får alt det, du behøver, for at komme godt i gang. Samlet i én pakke får du både PSVR-headset, PlayStation Camera og PlayStation Worlds. VR-headsettet og kameraet er 100% nødvendigt for at spille PSVR, og med PlayStation Worlds får du fem fede spil, som du kan starte dit VR-eventyr med!

PSVR Mega Pack

Med en Mega Pack fra PSVR får du alt, du behøver – og lidt mere til. Selvfølgelig får du basistingene som PSVR-headsettet og det nødvendige PlayStation Camera. Men her får du altså meget mere oveni, end du fik med PSVR Starter Pack – og endda til en mega skarp pris! Du får nemlig et bredt udvalg af spil, så du har sikret VR-underholdningen i lang tid fremover. Derfor behøver du ikke købe nye spil lige med det samme efter, da du vil have underholdningen sikret længe med spillene: Astro Bot: Rescue Mission, Moss, Blood & Truth, Everybody’s Golf VR og PlayStation VR Worlds.

PlayStation 4

PlayStation VR er på nuværende tidspunkt udelukkende kompatibel med en PlayStation 4. Rygterne går på, at VR til PlayStation 5 vil se dagens lys i 2022, men det er altså ikke sket endnu, til trods for, at konsollen er på markedet. PlayStation 4 er SONY’s fjerde konsol i den populære PlayStation-serie, der gennem mange år har konkurreret med Microsofts XBOX. PlayStation 4 udkom i Danmark i 2013, og har dermed været den ledende spilkonsol de seneste 7-8 år. SONY har dermed enorm erfaring med at skabe gode spiloplevelser og perfektionere deres spilunivers, hvilket også skinner igennem ved PSVR, hvor SONY fortsætter deres lange tradition med skabelsen af fantastiske og nytænkende spiloplevelser. 

PSVR – VR briller til PlayStation 4

PSVR er forkortelsen for VR-briller til PlayStation – og det er som sagt SONYs bud på den perfekte virtual reality-oplevelse. PSVR udvikler sig sideløbende med PlayStation i det hele taget, og noget tyder på, at SONY vil komme med en ny PSVR-version for hver generation af deres PlayStation. I og med, at PSVR fik sin debut sideløbende med SONYs PS4 vil det altså betyde at PSVR2 vil komme til PS5. Om SONY vil fortsætte denne stime med nye VR-headsets er uvist, men med den udvikling, der konstant foregår i VR-branchen, så er det bestemt ikke utænkeligt. 

Snart kommer PlayStation VR 2 til PS5

De nye PSVR2-briller bliver produceret til den nye PlayStation 5. Men selvom PS5 havde release date den 19. november 2020, så er PSVR2 ikke kommet på markedet endnu. Dette skyldes, at SONY ønsker at producere firstclass VR-oplevelser, og dermed ikke haster opgaven. Indtil videre er der ingen offentliggjort realease date for VR-briller til PS5, men SONY har meldt ud, at VR-brillerne tidligst kommer i 2022, og dermed altså ikke vil være at finde på markedet i 2021. Du kan læse alt, hvad du behøver at vide om PSVR2 til PS5 lige her.