Valve Index VR-controllere med Base Stations

Valve Index VR-controllere er til dig, der har et VR-headset, hvor der ikke medfølger controllere. Controllerne er et ideelt tilkøb, hvis du har et VR-headset fra Pimax. Controllerne er dine hænder inde i den virtuelle virkelighed, og de er ofte essentielle for graden af interaktion i spiloplevelsen. Med Valve Index VR-controllere får du nogle controllere, der er helt exceptionelle, og som tillader fuldkommen bevægelsestracking af hånd- og fingerbevægelser.

Naturlig og realistisk tracking

Valve Index-controllerne er de absolut mest avancerede controllere på det kommercielle VR-marked. Controllerne tillader blandt andet, at brugeren kan række ud og gribe fat i genstande, præcist som det ville være i virkeligheden. Når jeg siger præcist som det ville være i virkeligheden, så mener jeg selvfølgelig, at der ikke skal trykkes på nogle knapper eller holdes på aftrækkere, der fortæller VR-brillerne, at der nu gribes fat. Det hele foregår så naturligt som i den virkelige verden! Med den præcise tracking af hånd- og fingerbevægelser vil du endda kunne kaste håndtegn, hvis du har lyst til det.

De mange sensorer skaber god tracking

For hver enkelt Valve Index VR-controller er der 87 sensorer tilknyttet. Det er disse 87 sensorer, eller 174 hvis du tæller på begge controllere, der sikrer den helt utrolige præcision. Med Valve Index VR er der formentlig tale om langt mere avancerede controllere, end du nogensinde har prøvet før. Det betyder også avanceret software og algoritmer, som konstant aflæser og koder de signaler, som de mange sensorer opfanger.

Nye spilmuligheder

På mange måder skaber Valve Index VR-controllerne helt nye spilmuligheder, grundet de handlinger, som controllerne åbner op for. En af de vigtigste tilføjelser, som Valve Index-controllerne fører med sig er, at de gør det muligt at kaste og gribe realistisk. Rigtig mange VR-spil involverer kaste- og gribesituationer in-game, men langt de fleste af dem foregår med en vis grad af utroværdighed. Ofte vil det ikke føles helt naturligt med den måde, hvor man kaster og griber ting på. Men det ændrer Valve Index-controllerne nu på! Optiske sensorer kombinerede med mange bevægelsessensorer er nemlig med til at sikre helt naturlige kastebevægelser.

 

Fingersporing

Som noget fuldstændig unikt har Valve Index-controllerne præcis fingersporing som en del af deres udstyr. Det giver mulighed for at lave fagter, håndtegn og meget mere – og controllerne tager selvfølgelig højde for, at der ikke findes to ens sæt hænder. Controllerne skaber præcis tracking af dine håndbevægelser, uanset størrelse og form!

Fokus på komfort

Med controllerne er du sikret høj komfort, så du sagtens kan fordybe dig i lange spilsessioner. Valve Index-controllerne adskiller sig nemlig fra andre controllere ved, at de ikke er nogle du skal holde – de er nogle, du tager på!

Fungerer med SteamVR!

Som sagt er Valve Index VR-controllerne nogle, du kan benytte til andre uafhængige VR-briller. Derfor er det naturligvis også vigtigt, hvilke spilinput, som controllerne er kompatible med. Her kan jeg heldigvis informere om, at controllerne er kompatible med samtlige spil fra Steam, hvilket åbner op for et kæmpe spilunivers! Det er endnu en af årsagerne til, at controllerne er en ideel tilføjelse til VR-briller fra Pimax.

Base Stations

Som sagt følger der Base Stations med, når du køber dine controllere. Det er disse stationer, der måler og registrerer dit udvalgte spilområde! Derfor er de altså en essentiel del af den tracking, der sikrer den gode spiloplevelse for dig! Ved køb af et sæt af to controllere, får du to base stations med i købet.

Valve Index Base Stations